Neville garanterer at Salah forlater Liverpool

Tidligere Manchester United-spiller Gary Neville er sikker på at hans gamle klubb vinner Premier League før erkerival Liverpool.
Tidligere Manchester United-spiller Gary Neville er sikker på at hans gamle klubb vinner Premier League før erkerival Liverpool. Foto: Erlend Aas / NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

Tidligere Manchester United-spiller Gary Neville er ikke i tvil: Mohamed Salah spiller ikke i Liverpool om ett år.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Neville kom med den vågale garantien under programmet «The Big Debate» på Sky Sports nylig. 44-åringen, som nå er fotballekspert for TV-kanalen, er også skråsikker på at hans gamle klubb kommer til å vinne Premier League før Liverpool.

Forrige sesong skilte det 31 poeng mellom United (6.-plass) og Liverpool (2. plass), og enda ett poeng opp til seriemester Manchester City. Men Neville er likevel sterk i troen på at det vil snu for hans gamle klubb.

– Jeg kan garantere at Manchester United kommer til å vinne igjen, det er ikke noe problem. De kommer antakeligvis til å vinne ligaen før Liverpool, og det sier jeg ikke for å være respektløs, sa Neville under debatten.

– Fantastisk trener

Han forklarte det med at både Liverpool, Manchester City og Tottenham ikke har hatt noen god struktur på å rekruttere spillere de siste 25-30 årene.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

– Det er der United er nå, men de kommer til å få det rett snart. De kommer til å få inn de rette folkene som blir ansvarlige for innkjøp. De får en fantastisk trener, forhåpentligvis er dette Ole (Gunnar Solskjær), og da kommer de til å vinne igjen. Jeg kan garantere det: Manchester United kommer til å vinne igjen.

Spår Liverpool-nedtur

Neville spår ikke bare en ny gullalder for United, men også en gedigen nedtur for Liverpool.

– Mohamed Salah kommer til å forlate klubben i løpet av tolv måneder, det kan jeg garantere. Man kan se det allerede nå, sa Neville som spilte hele sin karriere i Manchester United (1992-2011).

Salah har kontrakt med Liverpool fram til sommeren 2023.