Solskjær: – Alexis blir i United

Manchester United-manager Ole Gunnar Solskjær sier Alexis Sánchez er en del av klubbens framtidsplaner. Foto: Audun Braastad / NTB scanpix
Manchester United-manager Ole Gunnar Solskjær sier Alexis Sánchez er en del av klubbens framtidsplaner. Foto: Audun Braastad / NTB scanpix Foto: NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

Manchester United-manager Ole Gunnar Solskjær sier Alexis Sánchez ønsker å bli værende i klubben til tross for at flere medier hevder det motsatte.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Sanchez har fortsatt til gode å imponere i United-trøya etter overgangen fra Arsenal i januar i fjor. Chileneren har scoret kun ett mål på 45 kamper for «de røde djevlene».

Han var heller ikke inkludert i troppen som knuste Chelsea 4-0 i seriepremieren på Old Trafford, og flere medier har de siste ukene hevdet at Sanchez ønsker seg bort fra klubben og at United ønsker ham solgt.

På en pressekonferanse fredag avviser Solskjær at det er tilfelle.

– Alexis er profesjonell. Han jobber godt hver eneste dag på trening. Han ønsker virkelig å være en del av dette.

– Medienes påstander om at han er flyttet ned til reservene… Selvsagt er han ikke det. Han er en del av vår tropp, og han er en veldig god spiller. Han er et par uker bak de andre, men han er nær å komme med, sa Solskjær, som la til at angrepsrekka til United ikke er den største.

– Så Alexis kan ende opp med å spille flere kamper enn dere forventer. Vi forventer at han blir god i denne klubben. Han er en kvalitetsspiller.

Manchester United møter Wolverhampton borte mandag.

Video: Storfornøyd Solskjær etter Premier League-start: