Keita-dobbel for Strømsgodset

Anført av innbytter Muhamed Keita vant Strømsgodset 3-2 over Vålerenga i Eliteserien søndag.

Lars Christopher Vilsvik sendte Strømsgodset i føringen fem minutter før sidebytte. Ved pause var stillingen 1-0 til Strømsgodset.

Fire minutter etter pause scoret Keita for SIF. Han hadde akkurat blitt byttet inn. Like etterpå reduserte Aron Dønnum til 1-2 for Vålerenga. Målet gjør at 21-åringen har seks fulltreffere denne sesongen. Keita scoret sitt andre mål i kampen da han gjorde 3-1 etter 62 minutters spill. Johan Lædre Bjørdal reduserte for VIF ni minutter senere.

Det stanset tapsrekken til Strømsgodset på tre kamper.

Godsets Duplexe Tchamba fikk se det gule kortet.

Etter søndagens kamp ligger Strømsgodset på sisteplass, mens Vålerenga er på sjetteplass.