Ny seier for Aalesund

Strømmen tapte 1-3 for Aalesund på bortebane i 1. divisjon i fotball for menn søndag. Det var AaFKs femte seier på rad.

Aalesund tok ledelsen ved Daníel Leó Grétarsson etter bare ni minutter, og Holmbert Fridjonsson scoret 2-0-målet noen minutter før pause. Målet gjør at AaFK-spissen har seks fulltreffere denne sesongen. Lagene gikk i garderoben etter første omgang på stillingen 2-0.

Etter 63 minutters spill reduserte Strømmen ved Kjell Rune Sellin. Innbytter Pape Habib Gueye scoret 3-1-målet for Aalesund åtte minutter før slutt.

Vertenes Niklas Castro og Kaj Ramsteijn fikk se det gule kortet.

Ajdin Medic var kampleder. 4468 tilskuere hadde tatt turen til Color Line stadion.

Aalesund møter Sogndal 17. august, og Strømmen spiller neste kamp mot Notodden dagen etter. (©NTB)