Mourinho med Old Trafford-gjensyn: – Maguire som et fjell

Tidligere Manchester United-manager José Mourinho var søndag tilbake på Old Trafford igjen. Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix
Tidligere Manchester United-manager José Mourinho var søndag tilbake på Old Trafford igjen. Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix Foto: NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

Søndag var Jose Mourinho tilbake på Old Trafford for første gang siden han ble sparket fra Manchester United og erstattet av Ole Gunnar Solskjær i desember.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Han debuterte som studioekspert for kanalen og satt sammen med Graeme Souness og Gary Neville i sørenden av Uniteds hjemmebane.

– Jeg synes Harry Maguire fullt fortjent ble kåret til banens beste. Han var som et fjell. Han og Victor Lindelöf kan bli et supert par, sa Mourinho etter 4-0-seieren til United.

Portugiseren var i United fra sommeren 2016 til rett før jul i fjor. Han ledet klubben til seier i ligacupen og europaligaen i 2016/17-sesongen.

– Jeg ønsket ikke å komme til engelske stadioner forrige sesong fordi jeg fikk sparken i United. I stedet fulgte jeg andre ligaer tett, sa Mourinho.

Han hadde en seiersprosent på 58,3 på sine 144 kamper i Manchester. Solskjær står på 55,2 prosent etter 29 kamper som United-sjef.