Griezmann satte inn sitt første for Barcelona

Antoine Griezmann (høyre) og Luis Suárez scoret tre av Barcelonas fire mål mot Napoli lørdag. Foto: AP Photo/Joan Monfort/NTB scanpix. Foto: NTB scanpix

Luis Suárez scoret to og Antoine Griezmann scoret sitt første mål for Barcelona da katalanerne vant 4-0 mot Napoli i sin siste oppkjøringskamp i USA lørdag.

Barcelona stilte uten sin største stjerne, Lionel Messi. Men det hindret ikke spanjolene fra å rive Napoli i stykker i den andre kampen mot Napoli på sin USA-tur. Barcelona vant også den første kampen (torsdag) mellom lagene (2-1).

Med over 60.000 tilskuere på tribunen på Michigan Stadium i Michigan vartet Barcelona opp med festfotball og scoret fire mål på femten minutter i annen omgang.

Suárez ga Barcelona ledelsen tre minutter etter pause før Griezmann satte inn sitt første mål for klubben etter overgangen fra Atlético Madrid. Griezmanns mål kom etter 56 minutter.

To minutter senere ble Suárez tomålsscorer før Ousmane Dembélé avsluttet scoringsshowet og fastsatte sluttresultatet til 4-0 etter 63 minutters spill.

Barcelona serieåpner i La Liga 16. august borte mot Atletico Bilbao, mens Napoli spiller sin første kamp i Serie A 24. august borte mot Fiorentina.