Premier League-spiller med tapsrekord

Aston Villas Jack Grealish (venstre) har tapt 19 kamper i Premier League på rad. Her er han i duell med Tottenhams Lucas Moura i lørdagens kamp. Foto: AP Photo/Frank Augstein/NTB scanpix.
Aston Villas Jack Grealish (venstre) har tapt 19 kamper i Premier League på rad. Her er han i duell med Tottenhams Lucas Moura i lørdagens kamp. Foto: AP Photo/Frank Augstein/NTB scanpix. Foto: NTB scanpix

Da Aston Villa tapte mot Tottenham lørdag var det Jack Grealish sitt 19. tap på rad i Premier League. Det er rekord, skriver BBC.

At Tottenham skulle vinne åpningskampen hjemme mot nyopprykkede Aston Villa (3-1) var som forventet. Men at Jack Grealish gikk av banen med tap har nesten blitt en selvfølge for 23-åringen.

Nå har midtbanespilleren tapt de 19 siste kampene han har spilt i den øverste divisjonen i England. Det er ifølge BBC ny rekord for Premier League.

Den lange rekken med tap startet 16. mai 2015 da Grealish og Aston Villa tapte 1-6 borte mot Southampton i den nest siste runden i 2014/15-sesongen. Så ble det tap mot Burnley runden etter.

Deretter fulgte en sesong der Birmingham-klubben tapte samtlige 16 kamper Grealish var i aksjon. Det endte med at klubben rykket ned.

Etter tre sesonger i den nest øverste divisjonen er Aston Villa nå tilbake i Premier League. Aston Villa tok ledelsen borte mot Tottenham lørdag, men seieren glapp da hjemmelaget scoret tre ganger de siste tjue minuttene av kampen.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden