Johansen og Fulham slo tilbake med seier

Stefan Johansen spilte 62 minutter da hans Fulham vant 2-0 hjemme mot Blackburn lørdag. Dermed sikret London-klubben sesongens første seier.

I seriepremieren ble det 0-1-tap borte mot Barnsley for Fulham. Derfor var lørdagens trepoenger kjærkommen. Tom Cairney og Aleksandar Mitrovic scoret målene for hjemmelaget i London.

Johansen spilte en drøy time på midtbanen før han ble byttet ut for Bobby Reid.

Seier ble det også for Markus Henriksens Hull. Nordmannen var verken på banen eller benken da hans lag slo Reading 2-1 på hjemmebane. Trønderen er den siste tiden blitt koblet bort fra Hull. Det var klubbens første seier for sesongen.

Tidligkampen mellom Leeds og Nottingham Forest endte 1-1. Hjemmelaget tok ledelsen i andre omgang ved Pablo Hernandez, men Lewis Grabban sørget for 1-1 da han satte inn utligningen for gjestene 13 minutter før slutt.

Leeds ligger på tredjeplass på tabellen med fire poeng.

Norskkosovaren Bersant Celina spilte 90 minutter da hans Swansea spilte 0-0 borte mot Derby. Waliserne står dermed med fire poeng så langt denne sesongen.

Øvrige resultater: QPR – Huddersfield 1-1, Birmingham – Bristol City 1-1, Cardiff – Luton 2-1, Charlton – Stoke 3-1, Middlesbrough – Brentford 0-1, Preston – Wigan 3-0, Sheffield Wednesday – Barnsley 2-0, West Bromwich – Milwall 1-1.