Jonassen ble helten for Brattvåg

Alexander Jonassen scoret seiersmålet for Brattvåg i 2-1-seieren over Hødd på Brattvåg stadion i 2. divisjon, avdeling 1 lørdag. Hødd har tapt tre strake kamper.

Brattvåg tok ledelsen da Håkon Bjørdal Leine scoret etter 45 minutters spill. Målet gjør at Brattvåg-spissen har åtte fulltreffere denne sesongen. Etter halvspilt kamp sto det 1-0 til Brattvåg.

Ti minutter ut i andreomgangen utlignet Bendik Rise for Hødd. Jonassen scoret det avgjørende målet for Brattvåg etter 90 minutter.

Brattvågs Joakim Barstad og Aleksander Stanković fikk se det gule kortet. For Hødd fikk Jens Berland Husebø gult kort.

På 15 kamper har Brattvåg plukket 17 poeng, og Hødd har 19 poeng.

Brattvåg møter Levanger 17. august, og Hødd spiller neste kamp mot Stjørdals-Blink dagen etter. (©NTB)