Ajer scoret da Celtic knuste Motherwell

Kristoffer Ajer scoret for Celtic lørdag. Foto: AP Photo/Mircea Rosca/NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Kristoffer Ajer scoret Celtics første mål i 5-2-seieren borte mot Motherwell lørdag.

Celtic åpnet den skotske serien med å vinne 7-0 hjemme mot St. Johnstone forrige helg. Lørdag fortsatte de sankingen av trepoengere, denne gangen borte mot Motherwell - og det med norske Kristoffer Ajer på scoringslista.

Det var hjemmelaget som kom best i gang da Liam Donnelly satte inn 1-0 etter 12 minutters spill på Fir Park.

Kun to minutter senere kom Ajer alene med keeper. Nordmannen gjorde ingen feil og satte inn utligningen.

Leigh Griffiths sendte Celtic i føringen før pause, mens James Forrest, Odsonne Édouard og Ryan Christie scoret Celtics mål i annen omgang. Kun sekunder før dommeren blåste av kampen ble Donnelly tomålsscorer da han fastsatte sluttresultatet til 2-5.

Dermed har Neil Lennons mannskap seks poeng av seks mulige etter to spilte kamper i den skotske toppdivisjonen.