Sarpsborg 08 henter kroatisk midtbanespiller

Sportssjef Thomas Berntsen er godt fornøyd med Sarpsborg 08 sin signering av Mate Males. Foto: Berit Roald / NTB scanpix
Sportssjef Thomas Berntsen er godt fornøyd med Sarpsborg 08 sin signering av Mate Males. Foto: Berit Roald / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Midtbanespiller Mate Males skal hjelpe Sarpsborg 08 ut av bunnstriden i Eliteserien. Kroaten har signert en avtale på ett og et halvt år.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det bekrefter Sarpsborg 08 tirsdag kveld.

30-åringen var kaptein på det kroatiske topplaget Rijeka da de tok serie- og cupgull i 2016/2017. Han spilte 90 kamper og scoret to mål for klubben før han ble hentet av rumenske Cluj. Nå går ferden videre til Sarpsborg.

– Det er en signering vi vel strengt talt aldri hadde trodd å lande. Vi får inn en ekte kriger – den fødte leder. En vanvittig spennende signering for oss, sier sportssjef Thomas Berntsen til klubbens hjemmeside.

Sarpsborg 08 ligger på 15.-plass i Eliteserien og har brukt sommeren godt på overgangsmarkedet. Fra før har de signert kantspilleren Lenny Nangis, keeperen Alexandre Letellier og forsvarsspillerne Magnar Ødegaard og Bart Straalman.

Personvernpolicy