Seieren glapp på overtid for Dæhli og St. Pauli

Mats Møller Dæhli og hans St. Pauli spilte uavgjort i sesongåpningen.
Mats Møller Dæhli og hans St. Pauli spilte uavgjort i sesongåpningen. Foto: Heiko Junge / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

En sen scoring sørget for at Mats Møller Dæhli og hans St. Pauli bare fikk med seg ett poeng fra sesongåpningen borte mot Arminia Bielefeld mandag.

Nordmannen spilte 80 minutter og hadde målgivende pasning på St. Paulis 1-0-scoring etter 32 minutter.

Dæhli mottok ballen like over midtbanestreken, avanserte framover og spilte videre til Christian Joe Conteh. Han fintet ut en forsvarsspiller og trillet inn ledermålet for gjestene.

Det så lenge ut til å bli sluttresultatet, men på overtid dukket Manuel Prietl opp og satte inn 1-1 for hjemmelaget. Dermed ble det poengdeling for Dæhli og hans lagkamerater i St. Pauli. Forrige sesong endte Hamburg-klubben på 9.-plass på nivå to i Tyskland.

Også Leo Østigård spiller i St. Pauli. Han er på lån fra Brighton ut sesongen, men kunne ikke spille i sesongåpningen på grunn av en skade.