Solskjær: – Det blir en spesiell dag

Ole Gunnar Solskjær er på plass i Oslo. Tirsdag møter hans Manchester United Kristiansund i en treningskamp.
Foto: Heiko Junge / NTB scanpix
Ole Gunnar Solskjær er på plass i Oslo. Tirsdag møter hans Manchester United Kristiansund i en treningskamp. Foto: Heiko Junge / NTB scanpix Foto: NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

Manchester United-manager Ole Gunnar Solskjær legger ikke skjul på at tirsdagens treningskamp mot Kristiansund blir en dag utenom det vanlige.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Tirsdag spiller den engelske storklubben mot Kristiansund på det som ligger an til å bli et fullsatt Ullevaal stadion. Mandag kveld var United-stjernene på plass og trente på nasjonalarenaen. Solskjær gleder seg til å lede laget på norsk jord.

– Det blir en spesiell dag for en kristiansunder å se Manchester United mot Kristiansund. Vi gleder oss, vi. Det blir en fin gjennomkjøring. Jeg vet jo hva KBK står for. Det er artig å sammenligne Eliteserien og Premier League og se styrkeforskjellen, sier Manchester United-manageren til NRK.

Han kommer fra en rundtur i Australia og Asia. Manchester United har vunnet fire av fire oppkjøringskamper så langt. Samtidig som laget har levert på banen, har ryktene svirret rundt både Solskjærs egne spillere og andre store navn som kan være aktuelle for United.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

Blant andre Leicester-forsvarer Harry Maguire nevnes som en ny forsvarssjef i storklubben. Engelskmannen var ikke til stede da Leicester trente mandag, og Solskjær ble naturligvis konfrontert med om han er i ferd med å sikre seg 26-åringen. Nordmannen ville ikke si mye om den saken.

– Vi jobber med dem vi har her. Så får vi se hva vi står igjen med helt til slutt, var svaret.

Etter en drømmestart i Manchester United-jobben, gikk det tyngre for Solskjær mot slutten av 2018/19-sesongen. Han mener det blir en nøkkel å levere jevnt om de skal oppnå spill i mesterligaen.

– Vi har begynt å se konturene av et lag vi ønsker å se på Old Trafford. Det er mange spennende spillere, men vi bør kunne være med å kjempe om trofeer når vi begynner å avslutte sesongen, sa Solskjær til NRK.