Åpen for alle - alltid

Billetter til Manchester United-kamp i Oslo rives bort

Det er fare for et fullsatt Ullevaal stadion når Ole Gunnar Solskjærs Manchester United møter Kristiansund til treningskamp tirsdag kveld.
Det er fare for et fullsatt Ullevaal stadion når Ole Gunnar Solskjærs Manchester United møter Kristiansund til treningskamp tirsdag kveld. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

Dersom du ønsker å se Ole Gunnar Solskjærs Manchester United i aksjon på Ullevaal stadion tirsdag, bør du være kjapp. Over 24.000 billetter er allerede solgt.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Det har vært rift om billettene til Solskjærs første kamp som United-manager på norsk jord. Tirsdag kveld skal Premier League-klubben i aksjon mot Kristiansund på Ullevaal.

Norges Fotballforbund kan melde om godt billettsalg til kampen på nasjonalarenaen.

– Det er snaut tusen billetter igjen til kampen mellom Kristiansund og Manchester United. Det betyr at det er solgt drøyt 24.000 billetter, opplyste Svein Graff i NFF overfor NTB like etter klokka 9.

Like etterpå kunne Graff informere om at det da kun gjensto 700 billetter til oppgjøret, og tallet blir stadig lavere.

At billettene går fort, ble også vist like før helgen. Da ble det frigjort 700 billetter som alle ble solgt samme dag.

Til onsdagens oppgjør mellom kvinnelagene til Vålerenga og Manchester United er det solgt 6800 billetter. Det er norsk rekord for en klubbkamp for kvinner. I mars var 5855 tilskuere til stede da Barcelona sendte LSK Kvinner ut av kvartfinalen i mesterligaen på Åråsen.

Kvinnekampen spilles på Vålerengas hjemmebane.