Åpen for alle - alltid

Stefan Johansen forlenger trolig med Fulham: – Jeg skal satses på

Mye tyder på at landslagsspiller Stefan Johansen forlenger kontrakten sin med Fulham.
Mye tyder på at landslagsspiller Stefan Johansen forlenger kontrakten sin med Fulham. Foto: Stian Lysberg Solum / NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

Tross nedrykk fra Premier League og utlån til West Bromwich i vår stortrives Stefan Johansen i Fulham. Nå ligger det an til ny kontrakt for vardøværingen.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Den norske landslagsspilleren har ett år igjen av kontrakten sin med Fulham, men er for tiden i dialog med London-klubben om en forlengelse.

Til TV 2 forteller Johansen at han ønsker å bli værende i klubben. Mye tyder på at partene oppnår enighet om kort tid.

– Ja, vi får se da om vi blir enige. Jeg har gitt beskjed om at jeg stortrives, så det er agenten min som er i dialog, sier Johansen, som representeres av Tore Pedersen.

Fulham holdt simpelthen ikke nivået i Premier League forrige sesong og rykket ned allerede i begynnelsen av april. Johansen slet med spilletid og ble lånt ut til West Bromwich på nivå to i januar.

Nå kan Johansen gledelig fortelle at det har blitt lysere tider for Fulhams nordnorske midtbanespiller.

– Signalene jeg har fått er at jeg skal satses på. Jeg hadde nylig en prat med manageren, og det ser veldig positivt ut nå i forhold til da jeg dro. Det er absolutt en fantastisk klubb å være i, uttaler han.

I lørdagens treningskamp mot West Ham fikk 28-åringen seg en smell i foten like før slutt, men opplyser at det ikke er snakk om noe alvorlig.

Johansen har tidligere spilt i Bodø/Glimt, Strømsgodset og Celtic.