Real Sociedad unngikk så vidt tap med Ødegaard på laget

Martin Ødegaard i aksjon for landslaget tidligere i år. Foto: Carina Johansen / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Real Sociedads Naisa Djouahra utlignet like før slutt til 2-2 i en treningskamp mot Nottingham Forest fredag kveld.

Da første omgang var slutt, var stillingen 2-1 til Nottingham Forest etter først et mål av Joe Worrall, så en utligning av Roberto López og til slutt et mål til av Lewis Grabban.

Real Sociedad byttet ut hele laget etter en time, og da kom Martin Ødegaard inn og spilte den siste halvtimen.

To minutter før slutt tok Djouahra en pasning fra svenske Alexander Isak og satte ballen i Nottinghams mål.

Kampen var den første av to treningskamper mot Nottingham Forest i England denne helgen. Ødegaard er på lån til Real Sociedad fra Real Madrid.