Golf: Svak start for Skarpnord i Evian-mesterskapet

Golfspiller Marianne Skarpnord fikk en svak start i Evian-mesterskapet torsdag. Foto: Heiko Junge / NTB scanpix
Golfspiller Marianne Skarpnord fikk en svak start i Evian-mesterskapet torsdag. Foto: Heiko Junge / NTB scanpix Foto: NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

Marianne Skarpnord fikk en dårlig åpning i Evian-mesterskapet i golf torsdag. Med tre slag over par er hun et stykke unna cuten.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Evian-mesterskapet er kvinnenes femte tilskudd som majorturnering. Suzann Pettersen gikk til topps i turneringen 2013 og tok sin annen for foreløpig siste majortittel.

Skarpnord spilte sin siste turnering i Evian-mesterskapet i 2013, men klarte ikke cuten den gangen. Med tre slag over par blir fredagens andrerunde en kamp om å klare cuten.

Sarpsborg-kvinnen åpnet med to par før hun røk på en bogey på hull tre. På hull fire og fem ble det slag over par.

Hun reparerte med dagens første birdie på det femte hullet. Etter to hull på par fikk hun åpningsrundens tredje miss med bogey på hull åtte.

Hun kjempet seg tilbake med birdie på det niende par fem hullet. På vei tilbake til klubbhuset fikk hun en dobbel bogey (to slag over par) på det ellevte hullet, og hun falt ned til totalt tre slag over par.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

En ny bogey som oppfølger hjalp heller ikke særlig på humøret. Likevel klarte hun å hente seg noe inn med en birdie på det 16. hullet. De øvrige hullene endte med par. Det gjør at 33-åringen er tre slag over par før fredagens runde.

Skarpnord er også kvalifisert for spill i British Open som starter i Woburn neste torsdag.