Skrekktakling overskygget nytt tap for Liverpool

Sevilla var hissige på grøten og til slutt gikk det utover 18-åringen Yasser Larouci. (AP Photo/Mary Schwalm). Foto: Mary Schwalm / AP

Liverpool gikk sitt andre strake tap i sommer da de tapte 1-2 mot Sevilla i Boston. Kampens snakkis var nedsparkingen av 18-åringen Yasser Larouci

Under ekstrem hete på Fenway Park i Boston gikk det en kule varmt mellom Liverpool og den spanske motstanderen Sevilla.

Etter 73. minutter smalt det skikkelig da Sevilla-spiller Joris Gnagnon regelrett sparket ned Yasser Larouci. Taklingen var i knehøyde og ble belønnet med direkte rødt kort.

– Det er mye enklere å skape overskrifter tidlig i sesongen ved å si hva jeg synes om situasjonen, sa Klopp på pressekonferansen ifølge AFP, uten å ønske å gå i mer i detaljer etter å ha manet til ro gjennom hele kampen i hetebølgen.

– Selvfølgelig må vi vente litt for å se hvor alvorlig skaden er. Jeg er ikke 100 prosent sikker, men det virket som vi hadde flaks da jeg raskt snakket med legen. Men vi får se, avrundet Klopp.

Før den famøse taklingen hadde begge lag tegnet seg for en scoring hver. For Sevilla var det Nolito som upresset kunne sette inn 1-0 i det 37.-minutt. Divock Origi utlignet minuttet før pause da han dukket opp på bakre stolpe etter en corner.

Ett minutt før slutt, og med ti mann, satt vinnermålet for spanjolene da de kontret og Alejandro Pozo rundet keeper Mignolet. Dermed vant Sevilla kampen 2-1.

Liverpool fortsetter oppkjøringen til ny sesong mot portugisiske Sporting torsdag, en kamp som spilles på Yankee Stadium i New York. Deretter venter Napoli og Lyon, før Manchester City er motstander i Community Shield 4. august.