Tredje tap på rad for Tromsdalen

Sogndal banket Tromsdalen 5-2 i 1. divisjon søndag.

Ole Amund Sveen sendte Sogndal i føringen etter ett kvarters spill, og Eirik Schulze fant nettmaskene seks minutter senere. Lars Henrik Andreassen reduserte for Tromsdalen etter 26 minutter. Akor Jerome Adams scoret 3-1-målet fem minutter senere.

Schulze scoret sitt andre mål i kampen da han gjorde 4-1 ett minutt etter pause. Målet gjør at 26-åringen står med tre seriemål denne sesongen. Etter 57 minutters spill reduserte TUIL ved Sander Ringberg. Fire minutter senere økte Sogndal ved Adams.

Tromsdalen har ikke tatt poeng på de siste tre kampene.

Sogndals Ulrik Fredriksen pådro seg gult kort. For Tromsdalen fikk Robin Lorentzen, Andreas Løvland og Thomas Braaten gult kort.

Sogndal står med 20 poeng på 13 kamper, mens Tromsdalen har tatt to poeng.