Fjerde strake tap for HamKam

HamKam gikk på sitt fjerde tap på rad da laget tapte 1-4 for Start i 1. divisjon søndag.

Etter kun seks minutters spill tok Start ledelsen ved Joackim Jørgensen, og Tobias Christensen scoret 2-0-målet for Start etter 27 minutter. Det var 19-åringens femte scoring for sesongen. Mathias Bringaker økte til 3-0 for Start noen minutter før sidebytte. Ved pause sto det 3-0 til Start.

Steffen Pedersen reduserte for HamKam etter 62 minutters spill. Innbytter Kristjan Floki Finnbogason la på til 4-1 for Start sju minutter før slutt. Han hadde vært på banen i kun fem minutter.

Starts Afeez Aremu og Henrik Robstad fikk se det gule kortet. For HamKam fikk Odmar Færø gult kort.

Etter søndagens runde har Start 25 poeng. HamKam blir værende på 13 poeng.

Christian Moen var kampleder på Sør Arena. 5183 tilskuere hadde tatt turen.

Start spiller neste kamp mot Sogndal 24. juli, og HamKam møter Sandefjord 28. juli. (©NTB)