Suzann Pettersen klarte ikke cuten

Golfspiller Suzann Pettersen hadde comeback på golfbanen onsdag. Torsdag klarte hun derimot ikke cuten i Michigan i foursome-konkurransen. Foto: Heiko Junge / NTB scanpix
Golfspiller Suzann Pettersen hadde comeback på golfbanen onsdag. Torsdag klarte hun derimot ikke cuten i Michigan i foursome-konkurransen. Foto: Heiko Junge / NTB scanpix Foto: NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

Golfproffene Suzann Pettersen og Catriona Matthew klarte ikke cuten i lagkonkurransen på LPGA-touren i Michigan torsdag. De endte på 51.-plass.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

De to gikk den andre runden på 66 slag og det var sju slag bedre enn onsdagens åpningsrunde. Cuten gikk på fire slag under par og en under par totalt holdt ikke for den norsk/skotske duoen til videre avansement.

Turneringen i Michigan var den første Suzann Pettersen spilte etter at hun i fjor høst ble mor for første gang.

– Jeg virkelig koste meg med spillet mitt. Det er en tøff måte å gjøre comeback med et foursomespill. Man kan ikke be om noe vanskeligere, men jeg likte meg i går og jeg likte meg i dag. Det var deilig å kunne få til noen virkelig gode slag og føle adrenalinet pumpe, sa Tutta i en kommentar på turneringens hjemmeside.