Dansk fotballspiller meldte overgang – utsatt for brannstiftelse

Jens Stage (til høyre) meldte overgang fra AGF til FC København i sommer. Foto: Gabriele Menis / ANSA / AP / NTB scanpix
Jens Stage (til høyre) meldte overgang fra AGF til FC København i sommer. Foto: Gabriele Menis / ANSA / AP / NTB scanpix Foto: NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

Jens Stages overgang fra AGF til Ståle Solbakkens FC København har ikke blitt godt tatt imot av alle. I helga ble leiligheten hans utsatt for brannstiftelse.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Både AGF og FC København bekrefter at Stages leilighet sentralt i Aarhus ble utsatt for hærverk og brannstiftelse. En gjenstand ble kastet gjennom en rute, og det oppsto en mindre brannskade i leiligheten.

Politiet i Østjylland etterforsker hendelsen og etterlyser vitner. Hendelsen skal ha skjedde omtrent klokka 02.00 natt til søndag. Det var to personer i leiligheten, men ingen kom til skade.

– Heldigvis ble det ikke store skader i leiligheten, men det er selvfølgelig en sak som vi tar meget alvorlig, sier pressemedarbeider Jakob Christiansen i politiet.

Stage er oppvokst i Aarhus var godt likt av AGF-supporterne, men 22-åringen meldte overgang til FC København i sommer. Fredag møtes klubbene i København.