Dansk fotballspiller meldte overgang – utsatt for brannstiftelse

Jens Stage (til høyre) meldte overgang fra AGF til FC København i sommer. Foto: Gabriele Menis / ANSA / AP / NTB scanpix
Jens Stage (til høyre) meldte overgang fra AGF til FC København i sommer. Foto: Gabriele Menis / ANSA / AP / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Jens Stages overgang fra AGF til Ståle Solbakkens FC København har ikke blitt godt tatt imot av alle. I helga ble leiligheten hans utsatt for brannstiftelse.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Både AGF og FC København bekrefter at Stages leilighet sentralt i Aarhus ble utsatt for hærverk og brannstiftelse. En gjenstand ble kastet gjennom en rute, og det oppsto en mindre brannskade i leiligheten.

Politiet i Østjylland etterforsker hendelsen og etterlyser vitner. Hendelsen skal ha skjedde omtrent klokka 02.00 natt til søndag. Det var to personer i leiligheten, men ingen kom til skade.

– Heldigvis ble det ikke store skader i leiligheten, men det er selvfølgelig en sak som vi tar meget alvorlig, sier pressemedarbeider Jakob Christiansen i politiet.

Stage er oppvokst i Aarhus var godt likt av AGF-supporterne, men 22-åringen meldte overgang til FC København i sommer. Fredag møtes klubbene i København.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden