Medier: Neymar møtte omsider på PSGs treningsfelt

Neymar var tilbake på PSG-trening mandag. Her følger han med på en ungdomsturnering i Brasil to dager i forveien. Foto: Andre Penner / AP / NTB scanpix
Neymar var tilbake på PSG-trening mandag. Her følger han med på en ungdomsturnering i Brasil to dager i forveien. Foto: Andre Penner / AP / NTB scanpix Foto: NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

Superstjernen Neymar linkes stadig bort fra Paris Saint-Germain og har uteblitt fra klubbens treningsfelt i en uke. Mandag var han tilbake.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

PSG startet sesongoppkjøringen for en uke siden, men det var uten den brasilianske angriperen. Det satt ytterligere fart på ryktene om at karrieren i den franske hovedstadsklubben kan være over.

Neymar har hevdet at han hadde en avtale med klubben om å bli i Brasil for å støtte sin egen stiftelse, men klubben meldte på sin side at de ville ta affære ettersom 27-åringen ikke dukket opp på treningsfeltet.

Mandag var den brasilianske angriperen omsider tilbake. Det melder franske medier.

Neymar synes å være bestemt på at han ønsker en retur til Barcelona. Lørdag postet han en video av seg selv på Instagram der han var iført Barcelona-drakt, ifølge nyhetsbyrået Reuters.

Han sa også nylig at hans beste fotballminne var å slå PSG med Barcelona. I åttedelsfinalen i mesterligaen i 2017 lå Barcelona under med 0-4 fra første oppgjør, men snudde det og gikk videre med 6-5 sammenlagt.