Casillas blir del av Portos klubbapparat

Fotballkeeper Iker Casillas fikk et hjerteinfarkt i mai. Foto: Knut Fjeldstad / NTB scanpix
Fotballkeeper Iker Casillas fikk et hjerteinfarkt i mai. Foto: Knut Fjeldstad / NTB scanpix Foto: NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

Den spanske keeperlegenden Iker Casillas (38) får en rolle i Portos klubbapparat mens han jobber seg tilbake på banen etter hjerteinfarktet i mai.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Casillas fikk hjerteinfarkt på trening med den portugisiske klubben i mai. To måneder senere returnerte spanjolen tilbake til treningsfeltet.

Det er uvisst om og når 38-åringen blir aktuell for profesjonelle kamper. Nå bekrefter Porto at keeperen blir del av klubbapparatet mens han kjemper seg tilbake.

Casillas skal sørge for at samarbeidet mellom spillerne, trenerapparatet og klubbledelsen er i orden. I tillegg vil han være aktuell for andre oppgaver i den portugisiske storklubben.

– Jeg skal gjøre noe annerledes enn det jeg er vant til, som er å være på banen. Jeg vil prøve det beste for å hjelpe lagkameratene mine, sier Casillas til Portos nettsted.

Casillas vant en rekke titler med Real Madrid, deriblant La Liga fem ganger og mesterligaen tre ganger. Han sluttet seg til Porto i 2016 etter over 500 kamper og 16 sesonger i den spanske hovedstadsklubben.