Neymar: – Mitt beste fotballminne var å slå PSG

PSG-spiller Neymar ryktes tilbake til Barcelona. Foto: Andre Penner / AP / NTB scanpix
PSG-spiller Neymar ryktes tilbake til Barcelona. Foto: Andre Penner / AP / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

PSG-stjernen Neymar er kraftig ryktet til gamleklubben Barcelona. Nå heller brasilianeren bensin på ryktene ved å si at hans beste fotballminne var å slå PSG.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

I hele sommer har det vært snakk om at Neymar vil returnere til den katalanske storklubbene.

Ryktene skjøt ny fart da Neymar ikke dukket opp på mandagens PSG-trening angivelig som avtalt, og nå kommer 27-åringen med uttalelser som neppe faller i god jord hos Paris-klubben.

I forbindelse med et sponsorarrangement ble brasilianeren spurt om hva hans beste fotballminne er.

– Det er to øyeblikk. Det ene var da vi vant OL-gull med Brasil. Det andre var comebacket mot PSG. Følelsen da vi scoret det sjette målet har jeg aldri opplevd tidligere. Det var utrolig, sa Neymar til Oh My Goal.

Snuoperasjon

Kampen Neymar referer til, er åttedelsfinalen i mesterligaen i 2017. PSG ledet 4-0 etter første oppgjør, men Barcelona vartet opp med en vanvittig snuoperasjon på Camp Nou og avanserte med 6-5 sammenlagt.

– Vi gikk helt bananas etterpå. Jeg tror det er den beste følelsen vi har hatt, uttalte 27-åringen.

I oppgjøret vartet Neymar opp med den målgivende pasningen som sikret avansementet fem minutter på overtid. I tillegg scoret han to mål.

Utelukker ikke retur

Neymar ble verdens dyreste spiller da han skiftet fra Barcelona til PSG for 2,7 milliarder kroner i 2017. PSGs sportsdirektør Leonardo utelukker ikke at brasilianerens tid i den franske hovedstadsklubben er talte.

– Neymar kan forlate klubben om det kommer et tilbud som passer alle, men enn så lenge vet vi ikke om noen vil kjøpe ham og i så fall til hvilken pris. I fotballens verden kan du si én ting i dag og noe annet i morgen. Det er ikke til å tro, men slik er det, sa Leonardo i et intervju med La Parisien tidligere i uken.

Barcelonas president Josep Maria Bartomeu har sagt at Neymar gjerne gjenforenes med katalanerne, men at PSG ikke er så ivrig på å slippe ham.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden