Chelsea-stjerne mener Lampard tilfører «noe spesielt»

Frank Lampard får stor støtte fra César Azpilicueta. Foto: Brian Lawless / PA via AP / NTB scanpix
Frank Lampard får stor støtte fra César Azpilicueta. Foto: Brian Lawless / PA via AP / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Chelsea-forsvarer César Azpilicueta er fornøyd med ansettelsen av Frank Lampard som trener. – Det er noe spesielt, sier han om den uerfarne manageren.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

En uke etter at Lampard ble utnevnt som trener for Chelsea, får klubblegenden gode ord fra Azpilicueta, som trolig blir lagets kaptein kommende sesong.

– Vi er veldig glade for å ha ham med oss. Etter den første uken med trening har jeg sett hvordan han vil spille, hvordan han vil ha oss til å føle drakten og hvordan han vil at vi skal trene hver dag … Det er noe spesielt, sier 29-åringen ifølge The Guardian.

41 år gamle Lampard kom til Chelsea etter kun én trenerjobb tidligere. Han ledet Derby i 57 kamper før han signerte en treårskontrakt med klubben han spilte over 600 kamper for. Azpilicueta mener den snaue trenererfaringen til Lampard «ikke er noe å bekymre seg over».

Som Chelsea-trener fikk ikke Lampard noen drømmestart. I en treningskamp mot irske Bohemian FC ble det kun 1-1 onsdag.

Lampard kan ikke forsterke med nye spillere før neste sommer. Årsaken er at Chelsea er ilagt et overgangsforbud for brudd på reglene for signering av spillere under 18 år. Klubben har anket avgjørelsen, som nå skal behandles av Idrettens voldgiftsrett (CAS).

Den nye treneren er Chelseas mestscorende spiller med 211 scoringer. Han vant 13 trofeer med blåtrøyene i årene 2001 til 2014 og fikk 106 kamper for England.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden