Norsk landslagsspiller jaktes av engelsk toppklubb

Emilie Nautnes var del av Norges tropp i sommerens fotball-VM, men fikk ikke spilletid. Foto: Stian Lysberg Solum / NTB scanpix
Emilie Nautnes var del av Norges tropp i sommerens fotball-VM, men fikk ikke spilletid. Foto: Stian Lysberg Solum / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Emilie Nautnes forlater Arna-Bjørnar og kan bli Norges nyeste fotballproff i England. Bergensavisen erfarer at West Ham er interessert i landslagsspilleren.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Nautnes har vært en sentral brikke på Arna-Bjørnar de siste sesongene og ble tatt ut til Norges VM-tropp i sommer. Nå bekrefter 20-åringen at hun vil bytte klubb når kontrakten hennes med bergensklubben utløper ved månedsskiftet.

Hvor angrepsspillerne fortsetter karrieren, er uvisst. Etter det Bergensavisen erfarer, konkurrerer West Ham, LSK Kvinner og noen svenske klubber om signaturen til Gossen-jenta. Også Vålerenga skal være interessert.

– Det jeg kan si er at jeg har tilbud som jeg vurderer, men jeg ønsker ikke å si noe om hvem og hvor de er fra, sier Nautnes til avisen.

Dersom 20-åringen melder overgang til West Ham, blir hun den femte nordmannen i den engelske superligaen kommende sesong. Guro Reiten ble nylig lagvenninne med Maren Mjelde og Maria Thorisdottir i Chelsea, mens Røa-kaptein Kristine Leine har signert for Reading.

Nautnes står så langt med seks landskamper, men fikk ikke spilletid i sommerens verdensmesterskap. Hun har tidligere spilt for barndomsklubben Gossen og Fortuna Ålesund.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden