Skuffet Salah mener Egypt må lære av sine feil

Egypts Mohamed Salah går av banen etter å ha tapt mot Sør-Afrika i åttedelsfinalen i afrikamesterskapet.
Egypts Mohamed Salah går av banen etter å ha tapt mot Sør-Afrika i åttedelsfinalen i afrikamesterskapet. Foto: Hassan Ammar / AP
Artikkelen fortsetter under annonsen

Egypts Mohamed Salah var langt nede etter at Egypt tapte 0-1 mot Sør-Afrika i åttedelsfinalen i afrikamesterskapet. – Vi må lære av feilene, sier han.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Egypt var en av favorittene i mesterskapet, men etter tapet mot Sør-Afrika er turneringen over for denne gang for Salah og hans lagkamerater.

Det smertefulle tapet kommer kun ett år etter den svake innsatsen i VM, der de røk ut etter tre strake tap i gruppespillet. Det var deres første verdensmesterskap siden 1990.

– Vi er lei oss for at vi røk ut av afrikamesterskapet så tidlig. Vi håpet å være med helt til det siste. Vi ønsket å gi fansen en stor takk for at de har støttet oss, skrev Salah på Twitter søndag.

– Med Guds vilje vil vi lære av feilene. Jeg ønsker landslaget alt det beste i tiden som kommer, skrev Liverpool-stjernen videre.

Egypts trener Javier Aguirre, som skrev under en fireårsavtale i august, fikk sparken etter tapet mot Sør-Afrika, mens den egyptiske fotballpresidenten Hani Abou Rida annonserte sin avgang.