Psyché scoret to for Kristiansund

Kristiansund knuste Lillestrøm 5-2 i Eliteserien fredag.

Liridon Kalludra sendte KBK i føringen etter kun seks minutters spill. Det var 27-åringens tredje scoring for sesongen. Christophe Psyché satte inn 2-0 etter 24 minutter, og etter 35 minutters spill økte Kristiansund ved Bendik Bye. Fem minutter senere reduserte Lillestrøm ved Aleksander Melgalvis. Lagene gikk i garderoben til pause på stillingen 3-1 til Kristiansund.

Philip Slørdahl satte ballen i eget mål for LSK da det var spilt ett kvarter av andre omgang. Innbytter Moses Ebiye reduserte for Lillestrøm etter 73 minutter. Psyché scoret sitt andre mål i kampen da han gjorde 5-2 seks minutter på overtid.

Kristiansunds Aliou Coly, Thomas Olivier Amang, Sean McDermott og Amidou Diop fikk gult kort. For Lillestrøm fikk Kristoffer Ødemarksbakken, Frode Kippe og Philip Slørdahl gult kort.

Etter oppgjøret på Kristiansund stadion har Kristiansund 21 poeng og Lillestrøm 15 poeng.