Vålerenga ydmyket Bodø/Glimt

Vålerengas Aron Dønnum feirer sitt andre mål under eliteseriekampen i fotball mellom Vålerenga og Bodø/Glimt fredag. Foto: Lise Åserud / NTB scanpix Foto: Lise Åserud / NTB scanpix

Vålerenga banket Bodø/Glimt 6-0 i Eliteserien i fotball fredag. Aron Dønnum scoret to ganger. Bodø/Glimt ga fra seg poeng for første gang siden 19. mai.

Dønnum sendte VIF i føringen allerede etter sju minutter, og VIF-angriperen scoret sitt andre mål i kampen da han gjorde 2-0 ti minutter senere. Dønnum står med fem mål i år. Bård Finne økte til 3-0 for Vålerenga etter 25 minutters spill, og Matthías Vilhjálmsson (Vålerenga) scoret fra ellevemetersmerket rett etterpå. Etter halvspilt kamp sto det 4-0 til Vålerenga.

Herolind Shala la på til 5-0 for Vålerenga seks minutter før slutt, og tre minutter på overtid la Chidera Ejuke på til 6-0.

Før kampen mot VIF hadde Glimt vunnet tre kamper på rad.

Etter fredagens seier har Vålerenga 24 poeng på 14 kamper, mens Bodø/Glimt blir værende på 26 poeng.Sigurd Smehus Kringstad var dommer. 8836 tilskuere hadde tatt turen til Intility Arena.

Bodø/Glimt spiller neste kamp mot Ranheim 13. juli, og Vålerenga møter Kristiansund 4. august.