Skuffelse over tapet, men spillerne får beholde Sjögren

Martin Sjögren var like skuffet som Maria Thorisdottir og de andre spillerne torsdag, men de kan iallfall glede seg over at han fortsetter. Det røpet Lise Klaveness (i bakgrunnen til h.) etter kampen. Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpix
Martin Sjögren var like skuffet som Maria Thorisdottir og de andre spillerne torsdag, men de kan iallfall glede seg over at han fortsetter. Det røpet Lise Klaveness (i bakgrunnen til h.) etter kampen. Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

De norske spillerne kom til intervjusonen med røde øyne etter VM-kvartfinalen, men en ting kan de glede seg over: Martin Sjögren fortsetter.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det sto klart da landslagssjefen som den siste forsvant ut til bussen etter 0-3-tapet mot England. Elitedirektør Lise Klaveness fortalte nemlig at Sjögren nå har kontrakt til høsten 2020, og han bekreftet det.

– Vi har en veldig god dialog med NFF, og det har vi hatt i lengre tid. Jeg er veldig positiv til en fortsettelse, sa Sjögren på spørsmål om sin og assistent Anders Jacobsons framtid.

Han ble usikker da Aftenposten konfronterte ham med Klaveness' uttalelse.

– Det er litt vanskelig å svare på. De opplysningene Lise kommer med stemmer jo, men det er vanskelig for meg å si at jeg har signert når det er min arbeidsgiver som skal gjøre det offisielt, sa han.

Uansett er det en beskjed som kan trøste spillerne. Inntil torsdag kveld har det vært antatt at Sjögren hadde kontrakt ut året med opsjon på forlengelse om det ble OL-plass, hvilket det ikke ble.

– Jeg synes absolutt at Martin bør fortsette. Det ville være kjipt og tungt å skulle begynne på noe helt nytt fra høsten av. Han har gjort en fantastisk jobb. Det ville vært tungt ikke å skulle få jobbe videre med ham, sa Caroline Graham Hansen.

– Dette er en sykt bra gjeng med to fantastiske trenere, og jeg har lyst til å fortsette på den reisen, sa Isabell Herlovsen.

Personvernpolicy