Bodø/Glimt seiret i målfest

Bodø/Glimt vant 4-3 over Viking på bortebane i Eliteserien i fotball.

Bodø/Glimt tok ledelsen da Fredrik André Bjørkan scoret etter 18 minutters spill. Glimt-forsvareren står med tre seriemål i år. Ti minutter senere scoret Geir André Herrem for Glimt. Kristian Thorstvedt reduserte for Viking etter 37 minutter. Etter halvspilt kamp sto det 2-1 til Bodø/Glimt.

Amor Layoni fant nettmaskene noen minutter ut i andreomgangen, og etter 66 minutters spill la innbytter Philip Zinckernagel på til 4-1. Han ble byttet inn bare fem minutter tidligere. Fire minutter senere reduserte Viking ved innbytter Usman Sani Hassan Sale, og tre minutter på overtid reduserte Runar Hove til 3-4.

Bodø/Glimts Patrick Berg, Morten Konradsen og José Isidoro fikk se det gule kortet.

Bodø/Glimt har tatt 23 poeng på elleve kamper, mens Viking blir stående på 17 poeng.

Tore Hansen var dagens dommer på Viking stadion. 8203 tilskuere fulgte oppgjøret.

I neste runde skal Viking møte Mjøndalen, og Bodø/Glimt møter Odd. (©NTB)