Ny seier for Fredrikstad

Fredrikstad tok sin tredje strake seier med 3-1 over Bryne i 2. divisjon, avdeling 1 søndag. Tim Nilsen scoret to mål.

Nilsen sendte FFK i føringen ett kvarter før pause.

FFK-angriperen scoret sitt andre mål i kampen da han gjorde 2-0 noen minutter ut i andre omgang. Etter 69 minutter reduserte Bryne ved innbytter Vetle Myhre. Han hadde vært på banen i bare åtte minutter. Åtte minutter før slutt scoret innbytter Kjell Rune Sellin for Fredrikstad. Han hadde akkurat blitt byttet inn.

Fredrikstads Nicolay Solberg fikk se det gule kortet. For Bryne fikk Vetle Myhre, Igor Spiridonov, Andreas Jacobsen og Rune Pedersen Bore gult kort.

Etter elleve serierunder har Fredrikstad 23 poeng, og Bryne har plukket tolv poeng.