Knusende seier for Arendal

Arendal banket Nardo 4-0 i 2. divisjon, avdeling 1 søndag. Preben Skeie scoret to ganger. Arendal har tatt poeng i fem hjemmekamper på rad.

Ingen av lagene fikk nettkjenning i første omgang.

Etter 56 minutter tok Arendal ledelsen ved Stian Michalsen, og sju minutter senere doblet Skeie ledelsen. Vebjørn Walnum Vinje (Nardo) ble vist av banen etter å ha pådratt seg sitt andre gule kort da det var spilt en halv time i andreomgangen, og Skeie økte til 3-0 for Arendal like etterpå. Vertenes innbytter Jakob Rasmussen scoret fra straffemerket sju minutter før slutt.

Hjemmelagets Ulrik Berglann fikk se det gule kortet. For gjestene fikk Henrik Mathias Bakke, Eirik Trondsen og David Erik Strandin gult kort.

Arendal er oppe på 17 poeng etter elleve kamper, mens Nardo blir værende på 16 poeng.