Høiland-stunt provoserte publikum på Åråsen

Lillestrøms Arnór Smárason river Viking-flagget fra Tommy Høiland (10) som sistnevnte forsøkte å plante på Åråsen.
Lillestrøms Arnór Smárason river Viking-flagget fra Tommy Høiland (10) som sistnevnte forsøkte å plante på Åråsen. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

Tommy Høiland satte sinnene i kok blant hjemmepublikummet på Åråsen da han forsøkte å plante et Viking-flagg på midten etter 2-0-seieren over LSK.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

I kampen var det samme Høiland som i duell med Sheriff Sinyan falt relativt lett slik at dommeren valgte å vise ut LSK-stopperen.

Etter kampen løp Høiland rundt med et Viking-flagg for å plante det på midten. Vaktene måtte stoppe flere av tilskuerne som forsøkte å ta seg ut på banen for å «ta» Høiland.

Høiland valgte altså å feire seieren med å herme etter stuntet til LSK-spilleren Aleksander Melgalvis fra kampen mot Vålerenga for tre uker siden. Han forsøkte å plante et LSK-flagg i kunstgresset på Vålerengas hjemmebane etter å ha slått erkerivalen 3-0.

Viking-trener Bjarne Berntsen var ikke fornøyd med Høilands oppførsel.

– Slike ting synes jeg er utrolig tåpelig. Jeg ga klar beskjed om det. Da jeg oppfattet situasjonen ga jeg klar beskjed til Tommy om at det flagget skal ikke ned noen plass, sa Berntsen til Eurosport.