Overbooking i Real Madrid

Martin Ødegaard (i midten) er en av svært mange på Real Madrids lønningsliste. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix
Martin Ødegaard (i midten) er en av svært mange på Real Madrids lønningsliste. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix Foto: NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

Rekken av Real Madrid-spillere eser ut etter flere nyinnkjøp i det siste. Hele 37 mann er inkludert på lønnslisten på førstelaget. Mange må bort med det første.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Klubben skal kvitte seg med en rekke spillere, også for å komme seg innenfor UEFAs økonomiske fair play-regler.

Sportsavisen Marca har meget gode kilder inne i Real. Torsdag skriver Marca om «overbooking i Real-troppen». De bruker også uttrykket «vær så snill å gå av bussen, er du snill» for å billedlegge overbefolkningen.

Martin Ødegaard er en av spillere som etter all sannsynlighet ikke blir å se i Madrid kommende sesong. Det mest trolige er at han leies ut for et år, men han kan også bli solgt med en innbakt tilbakekjøpsavtale for Real Madrid.

I så fall er en salgssum på mellom 15 og 20 millioner euro sannsynlig. Ajax og Bayer Leverkusen skal ha nordmannen høyt oppe på sin ønskeliste.

Real fikk tilbake Zinédine Zidane som trener i vår. Han er nå i full gang med å rydde opp i stallen. Gareth Bale er ikke ønsket med videre, men hans skyhøye lønn skremmer bort mange klubber.