Amalie Iuel sjanseløs på topplass under Bislett Games

Amalie Iuel klarte verken å sette ny bestenotering eller hamle opp med eliten på Bislett stadion torsdag. Foto: Fredrik Hagen / NTB scanpix

Amalie Iuel løp inn på 55,80 på 400 meter hekk under Bislett Games torsdag. Dermed ble hun nummer fem i Diamond League-stevnet.

25-åringen i ytterste bane klarte ikke å hamle opp med et meget sterkt startfelt. Tiden 55,80 var 65 hundredeler svakere enn egen personlig rekord, og holdt til en 5.-plass.

Det 19 år gamle stortalentet Sydney McLaughlin fra USA vant på tiden 54,16. Hun spurtslo regjerende olympisk mester Dalilah Muhammad.

Iuel forbedret egen norgesrekord på 400 meter hekk tidligere i juni. Da løp hun inn på tiden 55,15 under et stevne i Gliwice i Polen.

Årets høydepunkt for Iuel og de andre friidrettsstjernene er VM i Doha i september/oktober.