Solskjær får ikke hjelp til United-handler

Manager Ole Gunnar Solskjær får ikke hjelp av noen sportsdirektør i Manchester United i sommer. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix
Manager Ole Gunnar Solskjær får ikke hjelp av noen sportsdirektør i Manchester United i sommer. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix Foto: NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

Manchester United dropper å utnevne en sportsdirektør som skal ha hovedansvaret for kjøp og salg av spillere, melder avisen Daily Mail.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Dermed ser det ut til at klubbdirektør Ed Woodward skal fortsette å styre også den delen av klubben. Han har fått mye kritikk over lang tid for ikke å inneha nok kompetanse på området.

Manager Ole Gunnar Solskjær og assistenten Mike Phelan tar aktivt del i sommerens handler. Med er også sjefspeiderne Jim Lawlor og Mick Court, skriver Daily Mail blant annet.

United har en stor jobb å gjøre i tiden som kommer. Det gjelder både med tanke på å kvitte seg med spillere, holde på allerede eksisterende og kjøpe inn nye.

Solskjær fikk managerjobben rett før jul. Han ble ansatt på permanent basis noen måneder senere. Laget hans raknet mot slutten av sesongen og tapte en rekke kamper.

Det ble ikke mer enn europaligaspill på United kommende sesong.