Ole Erevik avsluttet karrieren med finaletap mot Barthold og Sæverås

Tidligere landslagskeeper Ole Erevik (38) har lagt opp som håndballspiller. I karrierens siste kamp ble det finaletap mot gamleklubben Aalborg for GOG-keeperen. Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix
Tidligere landslagskeeper Ole Erevik (38) har lagt opp som håndballspiller. I karrierens siste kamp ble det finaletap mot gamleklubben Aalborg for GOG-keeperen. Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix Foto: NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

Ole Erevik fikk langt ifra en optimal avslutning på karrieren. GOG-keeperen sto en svak kamp da gamleklubben Aalborg med to nordmenn på laget ble dansk mester.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

GOG var kun tre sekunder unna DM-gullet torsdag, men like før slutt sikret Aalborg en tredje og avgjørende finalekamp. Der var Aalborg sterkest og sikret gullet med 38-32-seier.

Erevik ble erstattet av Frank Mikkelsen etter 20 minutters spill. Nordmannen sto notert med kun tre redninger. Byttet gjorde at GOG hentet inn 9-13 til 14-14 før det ble 15-17 til pause.

I andre omgang rykket Aalborg ifra og ledet på det meste med sju mål. Til slutt ble det seksmålsseier med 38-32 for rødtrøyene, som er klare for kommende sesongs mesterliga.

Sebastian Barthold scoret seks mål for Aalborg. Målvakt Kristian Sæverås kunne også juble for DM-gull.

Karrierepunktumet ble følgelig ikke som ønsket for GOG-keeper Erevik. 38-åringen kan likevel se tilbake på en innholdsrik karriere. Han spilte 184 kamper for landslaget mellom 2001 og 2017.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

Rogalendingen har vært utenlandsproff siden 2004 og vært innom klubber i Danmark, Tyskland, Frankrike og Spania. Hele ni sesonger har det blitt i Danmark.

– Jeg har vært heldig å få vært med på en reise i tre av de kanskje fire-fem største klubbene i Danmark I hvert fall i de to klubbene med størst tradisjoner – Kolding og GOG. Det er jeg veldig glad og stolt over. Dessuten var tiden i Aalborg den viktigste for meg, ikke bare sportslig, men også privat, sa Erevik til NTB før finalekampene.