Casper Ruud tapte semifinalen i Tsjekkia

Tennisspilleren Casper Ruud mislykkes med å ta seg til finale i Challenger-turneringen i tsjekkiske Prostejov fredag. Foto: Erik Johansen / NTB scanpix
Tennisspilleren Casper Ruud mislykkes med å ta seg til finale i Challenger-turneringen i tsjekkiske Prostejov fredag. Foto: Erik Johansen / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Tennisproffen Casper Ruud klarte ikke å ta seg til finalen i Challenger-turneringen i Tsjekkia. Det ble semifinaletap i strake sett mot spanske Pablo Andujar.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det virket som om Ruud rett og slett ikke hadde dagen. Han fikk aldri i gang sitt eget spill og hadde store problemer med å holde sin egen serve.

Ruud åpnet med å tape sine to første servegame slik at Andujar var oppe i en 4-0-ledelse før nordmannen klarte å holde serven sin og reduserte til 1-4.

Den spanske 33-åringen hadde innledningsvis ikke særlig problemer med å holde sine servegame og tok det første settet med 6-2.

Ruud kneppet spillet opp noen hakk i andre settet og klarte å bryte motstanderens serve til 2-0-ledelse. Han virket derimot veldig forbannet på seg selv da Andujar brøt tilbake i det tredje gamet. Ruud ledet for øvrig 40-0 i det gamet.

Han fikk tre breakballer imot i sitt neste servegame, men klarte ikke å stå imot og misset på en relativ enkel forehand til 3-2-ledelse for spanjolen.

Det endte med at Andujar kunne serve hjem kampen, mens Ruud kom med høylytte mishagsytringer.

I finalen møter han ungarske Attila Balazs.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden