Kraftig regn utsetter kvartfinalene i Roland-Garros

Kraftig regn har ført til at onsdagens kvartfinaler i Roland-Garros ikke har kommet i gang onsdag. Bildet er fra tirsdag, da regnværet også skapte trøbbel for arrangørene. Foto: AP Photo / Jean-François Badias / NTB scanpix.
Kraftig regn har ført til at onsdagens kvartfinaler i Roland-Garros ikke har kommet i gang onsdag. Bildet er fra tirsdag, da regnværet også skapte trøbbel for arrangørene. Foto: AP Photo / Jean-François Badias / NTB scanpix. Foto: NTB scanpix

Kraftig regn skaper onsdag trøbbel for arrangørene av Roland-Garros. Foreløpig har ingen av dagens kamper kommet i gang.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Onsdagens kvartfinaler skulle etter planen ha startet klokken 14, men over en halv time etter planlagt start var banene fortsatt dekket over med plast på grunn av kraftig regn over den franske hovedstaden.

Værutsiktene for resten av dagen ser heller ikke lyse ut.

Etter planen skulle tittelforsvarer Simona Halep i aksjon mot 17 år gamle Amanda Anisimova fra USA, mens Madison Keys skulle ut mot Ashley Barty.

På herresiden er det meningen at verdensener Novak Djokovic skal spille mot Alexander Zverev, mens Dominic Thiem skulle møte Karen Khachanov.

Da de øvrige kvartfinalene ble spilt tirsdag skapte uvær problemer for arrangørene. Etter utsettelser tok likevel Roger Federer, Rafael Nadal, Johanna Konta og Marketa Vondrousova seg videre til semifinalen i turneringen.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden