Nye lekkasjer i Ajers klubb, Celtic kobler inn politiet

Kristoffer Vassbakk Ajer får en kort sommerferie. Foto: Stian Lysberg Solum / NTB scanpix
Kristoffer Vassbakk Ajer får en kort sommerferie. Foto: Stian Lysberg Solum / NTB scanpix Foto: NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

Kristoffer Ajer og Celtic har fått kjøp- og salg-planen for sommeren brettet ut i offentligheten. Klubben jakter på en muldvarp i egne rekker.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

I Celtic har man en del å tenke på om dagen. Ifølge BBC og avisen Daily Record vill klubben politianmelde en lekkasje av dokumenter som omhandler klubbens overgangsstrategi og spillerlogistikk.

Deler av denne informasjonen var mandag å finne på flere fan-forumer. Der kom det fram mye om hvilke spillere som må forlate Celtic, hvilke spillere man vil gjøre framstøt overfor for å hente, og en gjennomgang av troppen posisjon for posisjon.

Celtic var sist sesong også irritert over at lagoppstillingen var lekket foran flere av de viktigste kampene i Skottland.

– Det er noen som bedrar oss, sa manager Neil Lennon oppgitt på vårparten.

Celtic har vunnet alle tre titlene i skotsk fotball de tre siste sesongene. Nå er planen å sikre et firedobbelt hattrick i trofeer i løpet av 2019-20-sesongen.

Maraton

I dagene som kommer er det ventet at Ajer spiller fra start i EM-kvalkampene mot Romania (fredag, Oslo) og Færøyene (mandag, Torshavn).

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

Celtic må i gang tidlig også i sommer. Klubben starter allerede i første runde av mesterligakvalifiseringen. Disse kampene spilles i perioden 9.-17. juli.

– Det er snakk om åtte kamper, og vi har selvfølgelig som mål å kvalifisere oss (for gruppespillet i mesterligaen), sier Ajer til NTB.

Han får vel to ukers sommerferie før han stempler inn på treningsanlegget i Lennoxtown utenfor Glasgow igjen.

– Jeg er veldig rolig når det kommer til det, og jeg har også tre år igjen av kontrakten med Celtic. Jeg elsker å spille der, sier Ajer om ryktebørsen som peker ham ut som en framtidig Premier League-spiller.