Warholm klar for Samba-duell på Bislett

Slik gikk det i fjor. Karsten Warholm kom i mål bak Abderraham Samba under Bislett Games. Neste uke kan nordmannen få revansje. Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix
Slik gikk det i fjor. Karsten Warholm kom i mål bak Abderraham Samba under Bislett Games. Neste uke kan nordmannen få revansje. Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Abderraham Samba stiller til start på Bislett Games neste uke. Dermed er det klart for en superduell med Karsten Warholm på 400 meter hekk.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Når Qatar-løperen kommer til Bislett Games neste uke er det klart for en av de største duellene friidrettsverdenen har å by på i disse dager. Vår egen Karsten Warholm står side om side i startblokkene med Abderrahman Samba når startskuddet går på 400 meter hekk torsdag 13. juni.

– Jeg tror ikke jeg har gledet meg så mye til en duell på lang tid, sier Bisletts stevnegeneral Steinar Hoen på stevnets nettside.

– Det er jo et løp alle friidrettsinteresserte nordmenn, og verden for øvrig, har sett fram til. Og det blir jo ikke mindre spennende sesongstarten tatt i betraktning, sier han videre.

Samba vant nylig Diamond League stevnet i Kina på Kina på 47,27 sekunder. Warholm åpnet med seier på 47,85 i sin sesongdebut under våte og gufne forhold i Stockholm forrige uke.

Forrige sesong gikk Warholm tapende ut av samtlige seks dueller med Samba, men nå er det en ny sesong med nye muligheter for den regjerende verdensmesteren.

Også Kyron McMaster, Yasmani Copello og Rasmus Mägi stiller til start på Bislett Games, og dermed er de fem beste på rankingen til IAAF (Det internasjonale friidrettsforbundet) på startstreken i Oslo 13. juni.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden