Neymar anklages for voldtekt

Neymar er anklaget for å ha voldtatt en kvinne i Paris i mai, ifølge flere medier. Foto: AP / NTB scanpix
Neymar er anklaget for å ha voldtatt en kvinne i Paris i mai, ifølge flere medier. Foto: AP / NTB scanpix Foto: NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

Den brasilianske fotballstjerna Neymar etterforskes for angivelig å ha voldtatt en kvinne i Paris, ifølge flere medier. Hans far kaller det en «felle».

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Nyhetsbyrået Reuters har sett en politirapport fra politiet i São Paulo hvor en kvinne anklager Neymar for å ha voldtatt henne.

Voldtekten skjedde angivelig 15. mai i Frankrikes hovedstad, og kvinnen anmeldte ham i ettertid, ifølge nettstedet Esporte UOL. De melder også at de skal ha møttes gjennom Instagram.

Neymars far, Neymar Sr., sier i et intervju med en lokal TV-stasjon at dersom saken ikke blir oppklart og at sannheten ikke kommer fram, kommer de til å vise WhatsApp-meldingene og samtalen sønnen hadde med kvinnen «fordi det er tydelig at dette var en felle».

Han legger til at situasjonen er vanskelig.

Også det brasilianske mediet Globo melder om saken. Neymars representant ønsker ikke overfor nettstedet å kommentere saken før de har fått sett detaljene i anklagene. Reuters har forsøkt å komme i kontakt med representanten uten å lykkes. Heller ikke hans klubb Paris St. Germain, har kommentert anklagene.