Eriksen: – Det tidlige målet ødela alt

Christian Eriksen var langt nede etter Tottenhams finaletap mot Liverpool i mesterligaen, men han mener det er all grunn til å være stolt av det klubben utrettet i turneringen. Foto: Felipe Dana, AP / NTB scanpix
Christian Eriksen var langt nede etter Tottenhams finaletap mot Liverpool i mesterligaen, men han mener det er all grunn til å være stolt av det klubben utrettet i turneringen. Foto: Felipe Dana, AP / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Tottenhams danske stjerne Christian Eriksen var skuffet etter finaletapet i mesterligaen. Han konstaterte at det tidlige baklengsmålet fikk enorm betydning.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

– Da Liverpool kom foran etter bare to minutter, kunne de trekke seg tilbake. De hadde ikke noe å jage. Det ble avgjørende for kampens forløp, sa han til dansk 3+.

Tottenham hadde 62 prosent ballbesittelse i finalen og 8-3 i avslutninger mellom stengene, men slet med å gi Liverpool problemer. Først de ti siste minuttene begynte laget å skape sjanser, men det var i stedet Liverpool som punkterte kampen med 2-0-målet.

– Når Liverpool ikke hadde ballen kunne de legge seg dypt, og framspillene deres var jo langpasninger. Vi spilte vel en OK kamp, men vi var ikke kyniske nok, fortsatte Eriksen.

27-åringen fra Fyn mener likevel at Tottenham-spillerne har stor ære av det de utrettet i mesterligaen denne sesongen.

– Vi kan bestemt være stolte av det vi presterte. At det er første gang klubben har vært i Champions League-finale sier egentlig alt, sa han.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden