Fortsatt usikkert for Jakob Ingebrigtsen

Jakob Ingebrigtsen drar til Stockholm onsdag, men det er fortsatt usikkert om han løper dagen etter. Foto: Heiko Junge / NTB scanpix
Jakob Ingebrigtsen drar til Stockholm onsdag, men det er fortsatt usikkert om han løper dagen etter. Foto: Heiko Junge / NTB scanpix Foto: Heiko Junge / NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

Det er ennå ikke avklart om Jakob Ingebrigtsen får sin sesongdebut på bane under Diamond League-stevnet i Stockholm Kristi himmelfartsdag.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Ingebrigtsen skulle løpt under Trond Mohn-lekene i Bergen i forrige uke, men han måtte melde avbud etter å ha slitt med et virus. 18-åringen har dessuten også vært opptatt med skolegang og eksamener.

– Det er ennå ikke avklart hvem av dem (Ingebrigtsen-brødrene) som løper i Stockholm. Jakob skal ha en eksamen onsdag, men alle drar til Stockholm, sier friidrettssjef Erlend Slokvik, som har snakket med far og trener Gjert Ingebrigtsen, til NTB.

Avgjørelsen om hvorvidt Jakob Ingebrigtsen løper eller ikke blir tatt onsdag eller torsdag.

Det var tillyst en pressekonferanse med de tre løperbrødrene klokken 15.45 onsdag, men den har arrangørene flyttet til klokken 21.

Filip Ingebrigtsen løp 1500 meter i Bergen, men sto over helgens stevne i Belgia for å være best mulig forberedt til Stockholm. Henrik Ingebrigtsen løp 3000 meter i forrige uke og 1500 meter i Belgia.