Pochettino om Kane-retur til mesterligafinalen: – Jeg er veldig positiv

Harry Kane kan rekke mesterligafinalen mot Liverpool lørdag.
Harry Kane kan rekke mesterligafinalen mot Liverpool lørdag. Foto: Krister Sørbø / NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

En ankelskade har holdt Harry Kane ute av spill siden den første mesterligasemifinalen mot Manchester City i starten av april. Nå kan han rekke finalen lørdag.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

– Jeg er veldig positiv, sier Mauricio Pochettino om skadesituasjonen til Kane.

25-åringen hamret inn 17 mål på 28 Premier League-kamper og fem mål på åtte mesterligakamper denne sesongen. Så ødela den engelske landslagskapteinen ankelen etter drøye timen i den første mesterligasemifinalen mot Manchester City i starten av april.

Det skjedde etter at Fabian Delph hadde klarert en ball og var uheldig da han tråkket Kane på ankelen.

Etter i underkant av to måneder med opptrening, øyner Kane en retur til Madrid lørdag, når Tottenham møter Liverpool i mesterligafinalen. Både fredag og lørdag trente Kane med laget, som har valgt å legge oppkjøringen til finalen i London. De reiser ifølge flere engelske medier til finalebyen onsdag. Liverpool på sin side har ladet opp i spanske Marbella.

– Nå har vi en uke for å se hvordan det utvikler seg. Lørdag evaluerer vi. Det er viktig at han føler seg bra. Jeg kan ikke si nå om han blir 100 prosent klar, om han kan spille fra start, er på benken eller ikke er med i kamptroppen. Men vi er positive, fortsetter Pochettino.