Elyounoussi scoret i sin femte kamp på rad

Tarik Elyounoussi scorer på bestilling for AIK om dagen. Foto: Nils Petter Nilsson/TT / NTB scanpix
Tarik Elyounoussi scorer på bestilling for AIK om dagen. Foto: Nils Petter Nilsson/TT / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Tarik Elyounoussi (31) fortsetter å herje for AIK. Fredag scoret nordmannen nok en gang da hans klubb spilte 1–1 borte mot Sundsvall.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Elyounoussi sendte gjestene i ledelsen etter 26 minutter. Den norske landslagsspissen hadde ingen problemer med å sette inn 1–0 da han ble spilt fri etter en feilpasning i hjemmelagets forsvar.

Det var Elyounoussis niende ligamål for sesongen. 31-åringen har nå scoret i fem strake seriekamper. I denne perioden er det blitt åtte mål for AIK-spissen, som nå er mestscorende i den svenske toppdivisjonen.

Tre minutter før pause satte David Batanero inn utligningen for vertene. Etter hvilen presset Sundsvall hardt på for å ta ledelsen, og skapte flere gode sjanser. Gjestene løftet seg utover i omgangen, men klarte ikke å avgjøre kampen.

Med det røk AIK på sitt første poengtap på fem kamper. Uavgjort mot Sundsvall holdt likevel til å klatre opp på annenplass, og hovedstadsklubben er kun bak Malmö på målforskjell. Serielederen har riktignok én kamp til gode. Det har også lagene bak AIK, og flere av dem kan passere Stockholm-klubben på tabellen i løpet av helgen.

AIK ledes av tidligere Brann-trener Rikard Norling.

Personvernpolicy