Giroud forlenget med Chelsea

Chelseas Olivier Giroud er blitt enig om å forlenge sin kontrakt med ytterligere en sesong. Foto: Alastair Grant / AP / NTB scanpix
Chelseas Olivier Giroud er blitt enig om å forlenge sin kontrakt med ytterligere en sesong. Foto: Alastair Grant / AP / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Chelseas franske spiss Olivier Giroud (32) har forlenget sin kontrakt med klubben til ut neste sesong.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Han kom fra London-rival Arsenal i overgangsvinduet i januar 2018 og har spilt 62 kamper for de blå siden den gang. 17 mål har det også blitt.

I fjor sommer var spissen med på det franske laget som tok hjem VM-tittelen i Russland.

– Jeg er glad for å ha skrevet ny kontrakt. Jeg ville helst fortsette ett år til, og jeg har fra første stund følt meg som en del av laget og Chelsea-familien. Jeg håper på flere trofeer i framtiden, sier Giroud ifølge Chelseas hjemmeside.

Første sjanse blir nettopp mot gamleklubben Arsenal. De to London-lagene barker sammen i europaligafinale i Baku neste onsdag.

– Vi er fornøyde med at Olivier fortsetter å være Chelsea-spiller nok en sesong. Etter at han kom hit for 18 måneder siden har han vært tålmodig og ventet på muligheten. Han har vist at han fortsatt er i stand til å levere positive ting for laget, sier Chelsea-direktør Marina Granovskaja.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden