Stjernen berger økonomien og kan hente nye spillere

Stjernen Hockey får et økonomisk løft gjennom opprettelsen av et nytt aksjeselskap. Foto: Tore Meek / NTB scanpix
Stjernen Hockey får et økonomisk løft gjennom opprettelsen av et nytt aksjeselskap. Foto: Tore Meek / NTB scanpix Foto: NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

Stjernen starter neste ishockeysesong med minuspoeng etter å ha slitt økonomisk. Men nå oppretter klubben et aksjeselskap som sørger for friske midler.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Stjernen opplyser i en pressemelding at Stjernen AS innfrir kravet fra Norges Ishockeyforbund om positiv egenkapital innen utgangen av 2019.

Dessuten får Fredrikstad-klubben mulighet til å hente inn nye spillere og trenere i løpet av kort tid.

– Vi er veldig glade for å kunne legge dette bak oss. Nå får klubben økonomisk handlingsrom og kan begynne å se framover. Det gjør at vi nå kan starte den viktige jobben med å bygge opp spillerstallen og konsentrere oss på det vi tross alt skal drive med: å vinne ishockeykamper og gjøre det artig og spennende å komme på kamper i Stjernehallen igjen, sier styreleder Truls Navestad i Stjernen i pressemeldingen.

Han opplyser at klubben har opplevd god respons etter nyheten om at det skal opprettes et aksjeselskap. Den jobben fortsetter gjennom sommeren, og Stjernen håper å knytte til seg flere interesserte aksjonærer.

Tidligere i måneden ble det klart at Stjernen starter neste sesong med tre minuspoeng fordi klubben ikke oppfylte den økonomiske handlingsplanen i 2018.